Handelsbetingelser

GENERELT
Når du handler på ByPopp, handler du med Meincke Shops Aps og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT
Der er fri fragt på alle ordre med levering til pakkeshop. Levering til arbejdsplads koster 45 kr, og levering til privat adresse koster 49 kr.
Alle bestillinger leveres med GLS.

RETURNERING AF VARER
Når du handler på ByPopp har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Er varen beskadiget ved modtagelse hos ByPopp pga. uhensægtsmæssig behandling vil du ved fortrydelse af købet kun få en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand. Bemærk venligst at det ikke er gyldig returnering, hvis du blot nægter modtagelse af pakke - hvis du nægter modtagelse af pakken, eller ikke afhenter din pakke i pakkeshoppen, vil der blive pålagt et returneringsgebyr på  59 kr.

Når du returnerer varen, skal det sendes til
Meincke Shops Aps
Møllegade 6A
3250 Gilleleje
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur (kun inden for 14 dage) eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING
Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der leveringstiden: 2-4 hverdage, dette betyder at varen bliver afstedt inden for denne periode.
Dette skyldes at alle vores leverancer bliver trykt, når bestillingerne kommer ind. 

BETALING
Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

REKLAMATION & TRANSPORTSKADER
I følge dansk lovgivning om reklamtion af vare(r) er der 2 år (24 måneder) på produkter købt på ByPopp
Reklamation eventuelle fejl eller mangler ved levering fra By Popp, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til By Popp.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Vi afholder de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Hvis der er synlige skader på pakken, skal du nægte at tage imod pakken. Pakker med transportskade som er blevet kvitteret modtages ikke retur, og der vil ikke kunne søges om ersatning hos Post Danmark Erhverv.

FORTRYDELSESRET
Du har som forbruger 14 dage til at meddele Meincke Shops Aps at du ønsker at fortryde dit køb, og herefter 14 dage til at sende den retur.
Der er mulighed for at fortryde et køb selvom varen er brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over hvad der ville være muligt at afprøve i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt vil der blive lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforingelse vil blive fratrukket købsprisen.
OBS: Specialfremstillet varer har ingen fortrydelsesret, da de er leveret efter kundens specifikke ønsker. 

GRATIS AFHENTNING
Det er desværre ikke muligt at afhente dine vare(r) hos By Popp.

KVALITET
Alle produkter der sælges er af højeste kvalitet, og vi går ikke på komprimis med dette. 
Vi er stolte over vores produkter og ønsker kun at vores kunder har en god oplevelse med By Popp.

VÆRNETING OG LOVVALG
Enhver tvist mellem køber og Meincke Shops Aps - herunder fortolkning af Meincke Shops Apss handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.