"Jeg er" erhverv plakater

Stort udvalg af Jeg er plakater, der er sjove at have hængende derhjemme og på arbejdet. Fås med en lang række professioner eller titler. Vi har et stort udvalg af plakaterne, og det vil derfor være nemt for dig at finde en plakat, der passer til dit erhverv. Har vi alligevel ikke en med dit erhverv på, kan du vælge en plakat, hvor vi trykker din tekst på.

Teksten på Jeg er plakaterne siger næsten det hele. ”Jeg er ikke bare perfekt. Jeg er også…” Det kan være mekaniker, sosu-assistent eller skorstensfejer.

 Vores plakater er gode at have hængende derhjemme eller på arbejdet. De kan være med til at stive dig af, inden du går ud af døren derhjemme, men kan også være med til at give noget ekstra stolthed til jer alle sammen på arbejdspladsen.

 

Citat plakat: Jeg er bioanalytiker-plakaten

Jeg er bioanalytiker

Fra 199,00 DKK
Citat plakat: Jeg er tømrer-plakaten

Jeg er tømrer

Fra 199,00 DKK
Citat plakat: Jeg er pædagogmedhjælper-plakaten

Jeg er pædagogmedhjælper

Fra 199,00 DKK

2

Lavet i samarbejde med landets bedste trykkeri

Det er vigtigt for os, at vores plakater har en meget høj kvalitet, når de skal hænge i hjem og virksomheder rundt om i landet. Derfor trykker vi selv plakaterne på vore eget trykkeri, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Plakaterne er trykt på lækkert semi gloss papir, der fremhæver skriften. Det kommer til at ligne, at det er noget, som er printet ud med en meget stor labelmaskine.

Fri fragt fra 499 kroner

Hvis du bestiller for mere end 499 kroner, giver vi dig fragten med i købet. Så får du leveret plakaterne i løbet af to til fire hverdage uden ekstra omkostninger.

Plakaterne bliver leveret uden ramme, hvis du er interesseret i en flot ramme til din ”Jeg er” plakat, kan du kigge forbi vores store udvalg af rammer.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 53 78 30 80 eller på info@bypopp.dk. Vi vil altid gerne hjælpe dig.