Plakater med dyr & planter

Vi har et stort udvalg af plakater med dyr og planter. Plakater i høj kvalitet. Plakater, der er gode til at udsmykke dit hjem eller din virksomhed. Blandt vores plakater med dyr og planter har vi både nogle med et smukt og realistisk udtryk, nogle med et humoristisk udtryk og nogle, der har lidt af det hele.

Det store udvalg er med til at gøre, at du nemt kan finde den rigtige plakat til at udsmykke dit hjem eller din virksomhed med. Her er alt fra vilde dyr til insekter og alt fra nytteplanter til ukrudt.

Nogle af dem er lavet, så det ligner, at de er malet med akvarel, hvor farverne flyder ind i hinanden. Andre har en tydelig streg, så de står klart frem på papiret. Der er dermed noget for enhver smag blandt vores plakater.

 

Plakater med blomster, spire og andre smukke motiver/blomster

Spire

Fra 259,00 DKK
Plakat med stilk med blade. Plakater med blomster

Stilk med blade

Fra 259,00 DKK
Plakater med dyr - Løve som "akvarel" i flotte farver.

Løve som "akvarel"

Fra 259,00 DKK
Plakater med dyr - Elg som "akvarel" i flotte farver.

Elg som "akvarel"

Fra 259,00 DKK
Plakater med dyr - Abe som "akvarel" i flotte farver.

Abe som "akvarel"

Fra 259,00 DKK
Plakat med en helt unik flue - Fluen Ole plakaten

Fluen Ole

Fra 259,00 DKK
Plakatkunst af blomsten blå delikat

Blå delikat

Fra 259,00 DKK
Super smuk plakat med lavendeler

Lavendel

Fra 259,00 DKK
Plakatkunst af en mælkebøtte II

Mælkebøtte II

Fra 259,00 DKK
Plakatkunst af en mælkebøtte

Mælkebøtte I

Fra 259,00 DKK
Plakat at en flot Bjørn

Bjørn

Fra 259,00 DKK
Plakat at en flot elg

Elg

Fra 259,00 DKK

Plakater i høj kvalitet i forskellige størrelser

Alle vores plakater er trykt på semi gloss papir på vores eget trykkeri i Gilleleje. Det giver dem en meget høj kvalitet, der gør, at de kan holde i mange år fremover. Du kan hænge plakaterne direkte på væggen eller sætte dem i en ramme, så de er beskyttet mod støv og snavs.

Vores plakater med dyr og planter fås i mange forskellige størrelser. Og vores rammer er alle lavet, så de passer til plakaternes størrelser, hvis du vil have en ramme til din plakat.

Fri fragt og hurtig levering

Når du køber plakater og rammer for mere end 499 kroner, får du leveret dem gratis. Vi leverer i løbet af to til fire dage, efter du har bestilt.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Det kan du gøre på telefon 53 78 30 80, mail info@bypopp.dk.