Scandinavian Gyotaku plakater

Gyotaku plakater

G Y O T A K U betyder egentlig ’fiskegnidning’ eller ’fiskeindtryk’ og det er sammensat af kanji for gyo (fisk) og taku (’at gnide’ eller ’indtryk’) og bruges om fisketryk, traditionelt lavet med blæk på japansk papir (washi).

G Y O T A K U er oprindeligt en Japansk kunstart - en kunstart som udsprang af ønsket om at vise pragteksemplarer fra dybet frem for familie og venner i land. Fiskere tog blæk og papir med sig ud på fiskebådene, og når de så fik en særlig flot fisk i nettet, blev denne trykt på papiret ved hjælp af en særlig gnubbeteknik, inden den blev solgt. Således kunne størrelsen på fisken stolt vises frem tilbage i land.

Small School

Fra 249,00 DKK

Lobster Wheel corner

Fra 249,00 DKK

Shrimps

Fra 249,00 DKK

Norse Lobster

Fra 249,00 DKK

Go your own way right

Fra 249,00 DKK

Go your own way left

Fra 249,00 DKK

Lobster Wheel

Fra 249,00 DKK

Redfish højre

Fra 249,00 DKK

Mirror

Fra 249,00 DKK

Shrimp

Fra 249,00 DKK

Redfish venstre

Fra 249,00 DKK

Høj kvalitet på eget trykkeri

Vi trykker alle vores plakater på vores eget trykkeri i Gilleleje. Det gør, at du kan være sikker på at få plakater af en meget høj kvalitet til at hænge på væggen eller give i gave. Vores plakater er tryk på 260 grams semi gloss papir som sikrer et rigtig flot resultat der holder i mange år fremover. 

Hvis du gerne vil have, at din plakat skal være godt beskyttet mod støv og snavs, er det en god idé, at du køber en ramme til at hænge den i. Alle vores rammer er lavet, så de passer til størrelserne på vores plakater.

Fri fragt ved alle køb.

Når du køber plakater hos os, kvitterer vi ved at sende dine plakater og rammer helt gratis.

Har du spørgsmål til vores plakater eller nogle af vores andre produkter, kan du kontakte på 53 78 30 80 eller sende os en mail på info@bypopp.dk. Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt.