Bliv klar til forårets renovering derhjemme: vælg de rette vindueshængsler

Selvom januar først lige er begyndt, varer det ikke længe, før kalenderen melder forårsklar. For mange betyder det, at det er tid til at komme i haven og få søsat nogle af de projekter og renovationer på huset, man har skubbet foran sig siden sidste sommer.

 

Bor man i en ældre ejendom, der trænger til at få skiftet de gamle, utætte vinduer ud med nogle nye, der isolerer bedre, så er det i særdeleshed i 2022, at du bør komme igang. For som det ser ud med de nye priser på energi, så kan det være en økonomisk fordel at få udskiftet de slidte vinduespartier.

Vælg hængsler og beslag, der matcher dine ønsker og behov

Når du kaster dig over at udskifte de gamle vinduer i hjemmet selv, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Som udgangspunkt er det en relativ simpel proces, der typisk vil tage en dags tid at udføre – alt efter hvor mange vinduer der skal skiftes, naturligvis.

 

Med det sagt, er det i første omgang vigtigt, at du har det rette værktøj og de rigtige materialer klar, særligt hvis du ønsker selv at stå for hele arbejdet med nye karme, samling af vinduer, efterisolering med mere.

 

Det er også væsentligt, at du vælger vindueshængsler i god kvalitet, og at du på forhånd gør dig tanker om, hvilket lukkesystem du ønsker, dine vinduer skal have.

 

For eksempel kan du vælge at montere sikringsbeslag, som gør, at de nye vinduer ikke kan åbnes udefra. Dette er en effektiv tyverisikring, men det bevirker også, at du får bedre udluftningsmuligheder inde rummet, da man med denne type beslag kan åbne vinduet i forskellige trin.

 

Med andre ord er det ikke bare at vælge de første og bedste vindueshængsler, du falder over, da der findes mange forskellige varianter på markedet, der alle har sine egenskaber og fordele.

Køb dine hængsler online

www.beslagfabrikken.dk kan du finde alt i hængsler og beslag. Som en af Danmarks førende fabrikanter og forretninger, kan du være tryg ved, at de produkter, du bestiller fra Beslagfabrikken, er designet og produceret efter alle kunstens regler.

 

Og så længe du følger de gængse anbefalinger om vedligeholdelse af dine vindueshængsler, så har du som udgangspunkt velfungerende hængsler i mange år frem.

 

Det er dog imidlertid ikke kun vindueshængsler, du kan bestille online på hjemmesiden. Sortimentet er enormt og dækker over hængsler og beslag i alle afskygninger – så hvis du går med tanker om at kaste dig over andre gør-det-selv-projekter hen over foråret og sommeren, så kan vi anbefale, at du vender blikket mod fabrikkens store udvalg.

Rul til toppen