Er du en tung løber, så vælg løbebånd på op til 150 kg

Hvis du er i gang med projekt: tab dig, så er løbetræning en gode vane at få startet. Løbetræning er med til at du får brugt hele din krop og er med til at forbedre dine lunger og din generelle form. For mange kan det dog være lidt skræmmende at skulle ud og løbe i de mørke morgen- eller aftentimer, hvor man ikke kan se så meget. Derudover så nærmer vi os også et efterår og en vintersæson, hvor der kan komme meget regn, sne og slud. 

Et løbebånd er et godt alternativ til løbeturen udenfor og du kan nemt hoppe op på båndet derhjemme uden at skulle tænke på at blive våd af regn eller glide på vejene. 

Løbetræning er den nemmeste og bedste form for træning

Løbetræning giver masser af cardiotræning og er et særdeles godt middel til at få smidt nogle af de overflødige kilo på kroppen. Hvis man er i den lidt tungere ende, så skal man dog være opmærksom på hvad et løbebånd kan holde til at vægt, som hopper op og ned på båndet. Der er specifikke modeller inden for løbebånd 150kg. Kig efter dem, som kan holde til din nuværende vægt og start med at træne på løbebånd uden problemer.

Der er forskellige måder at løbetræne på, samtidig med, at der også er stor forskel på hvad forskellige folk kan lide. Løbetræning på løbebånd kan f.eks. foregå på følgende måder:

  • Intervaller på tid
  • Intervaller på afstand
  • Tidstræning
  • Løbetræning med hældning

Uanset hvilken slags træning, som du er til, så kan du nemt gøre det med et løbebånd, som kan holde op til 150 kg.

Forskellige modeller af løbebånd op til 150 kg

Når du skal investere i et løbebånd, så hold øje med hvilke funktioner, som de indeholder. Der er stor forskel i hvilke features de forskellige løbebånd har. På https://www.ithansen.dk kan du f.eks. se et stort udvalg af løbebånd til alle priser. Her finder du basale modeller, som kan det, som et løbebånd skal kunne. Du finder også modeller med skærme, mulighed for hældning og til forskellige vægte. Hold øje med om du kan bruge den model af løbebånd, som du har udset dig og så er det ellers bare at komme i gang med træning. Din krop vil takke dig på lang sigt, så du kan smide nogle af de overflødige kilo og blive sundere. 

Rul til toppen