Find en maler og få en tilstandsrapport inden du flytter ind

Har du kigget på en ejerbolig i Gilleleje, så er der lige nogle få ting, du skal have styr på, inden du bare køber og flytter ind. Overvej blandt andet at anskaffe en tilstandsrapport inden da.

Vigtigheden ved en tilstandsrapport

Før du beslutter dig for, at det er netop dette hus, du kan se dig selv i, i mange år ud i fremtiden, så er det vigtigt at få en tilstandsrapport af huset først. Når den er udført, får du rapporten med al den information, du kunne ønske dig. Dette sikrer, at du ved præcis, hvad der er galt med huset – forhåbentlig intet. På denne måde kan du afgøre, om det overstiger dit budget og om du skal finde et andet sted at bo.

Lad maleren shine hjemmet op

Når det er gjort og du har taget beslutningen, så er det på tide gøre huset i stand. Du kan hurtigt og nemt kigge efter en maler i Gilleleje på nettet og finde gode resultater. Eller du kan gå ind på find-maler.dk og se nærmere på muligheden for en maler Gilleleje. Det behøver ikke være sværere end det at finde en til at få hjemmet til at shine, så du snart kan indrette hjemmet. Du kan læse mere om Maler Gilleleje her.

Ny bolig, masser af grillaftener

Man kan næsten ikke eje en bolig uden også at holde grillaftener. Men hvis din nye bolig ikke har terrasse til dette, kan det godt blive lidt besværligt at få grillens ben eller hjul til at balancere på det bløde græs. Især hvis du får lyst til grillmad på nogle af de mere regnfulde aftener.

Det behøver dog ikke være dyrt og besværligt at lave terrasse. Du kan stort set lave det selv, hvis du laver et punktfundament eller du kan få en professionel til det. Punktfundament består i det store hele i at lave nogle huller til stolperne og derefter sørge for at de står lige. Efter et par dage er du klar til at invitere vennerne over til grillaften på din nye terrasse i dit nye hus.

Rul til toppen