Lys i haven, sommer og vinter

Vil du gerne gøre din have ekstra hyggelig eller mere personlig? så er du havnet det helt rette sted. Der er mange måder hvorpå du kan give din have det ekstra element, som bare gør den perfekt. Lys i haven er med til at gøre det endnu bedre, for det gør ikke kun din have mere hyggelig, varm og personlig, det giver også flere muligheder.

Muligheder som for eksempel at nyde de varme sommernætter lidt mere eller give lysten til at bruge haven også selvom det er sommer. Her i denne artikel kan du læse og lære mere om, hvordan du kan indrette din have med lys.

Skab lys, varme og hygge – find lanterner der matcher din personlige stil

Har du også prøvet at sidde i haven med godt selskab, men er blevet nødt til at trække ind fordi det er blevet for mørkt eller koldt? Det kan lys i haven lave om på.

Når der skrives lys i haven, så menes der ikke det standardlys de fleste har som for eksempel en væglampe. Her menes der det lys som skaber ekstra hygge og varme. Her kan du finde lanterner som giver det skønne lys, uanset årstid. Du kan finde lanterne som understøtter din personlige stil og indretning i haven, da du kan finde mange forskellige.

Du kan både finde nogle i bambus som giver et varmt udtryk eller nogle i zink som er lidt mere rustikke og romantiske. Det er helt op til dig og du kan vælge at pryde din have med flere forskellige og i flere forskellige størrelser.

Vælg de rigtige lys og få den helt rigtige effekt

Det er dog ikke kun lanternerne som er med til at skabe ekstra hygge og varme i haven, det er også, hvad du putter i dem. Du kan her finde stearinlys og batteri lys til lanterner og lysestager og dermed få de lys som du ønsker. De batteridrevne lys er smarte på den måde at de holder længere og de skaber stadig et lys og en stemning, som gør man ønsker at bruge længere tid ude i haven.

Disse er fordelagtige om sommeren, da der som regel i denne årstid ikke er brug for ekstra varme, men kun hygge og stemning. I vinterperioden kan det måske være en fordel at bruge rigtige lys. På den måde kan du nemlig skabe mere varme i din have.

Rul til toppen