Sådan slipper du af med tilstoppede afløb

Har du problemer med tilstopninger i dine afløb, kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor vi ser nærmere på en række gode tips og tricks til, hvordan du slipper af med tilstopningerne i dine afløb.

 

Hvis du derfor ofte oplever problemer med tilstopninger af dine afløb, så kan du få alle de gode tips og trick du kunne få brug for, til at slippe af med tilstopningerne. Se derfor med her, hvis du ofte har problemer med tilstopninger i dine afløb.

Sørg for at holde en god vedligeholdelse

Hvis du gerne vil undgå at der opstår tilstopninger i dine afløb, er det vigtigt med en god vedligeholdelse. Det gælder ved en god vedligeholdelse sig ikke mindst om, at du jævnligt hælder et par kogende liter vand i dine afløb, og at du er meget varsom med, hvad du smider og hælder i dine afløb.

 

Materialer såsom vat og bind skal du for alt i verden undgå, da disse og lignende materialer, er blandt de største årsager til tilstopninger i dine afløb. Langt de fleste tilstopninger kan altså undgås, hvis du er varsom med hvad du smider og hælder i dine afløb.

 

Med kogende vand kan du løsne op for ophobet fedt og snavs, da det kogende vand er det perfekte middel, til at opløse denne slags tilstopninger. Det kogende vand kan du hælde i et par gange om måneden, for på den måde at forebygge tilstopninger.

Slip af med tilstopninger i dine afløb

Er problemerne først opstået med tilstopninger i dine afløb, så kan du her få nogle tips til, at slippe af med tilstopningerne. Er der opstået tilstopninger er det første du kan gøre, at forsøge at hælde nogle liter kogende vand igennem afløbet.

 

Det kogende vand vil nemlig opløse ophobninger af fedt og snavs, som ofte er årsag til tilstopninger. Det kan dertil være en god ide at forsøge med en svupper, der kan skabe gennemtræk, og som i kombination med det kogende vand, er et meget effektiv middel, til at komme tilstopninger til livs.

 

Prøv også at se om du kan komme så langt ned i afløbet som muligt, og prøv at få fat i tilstopningen. Det kan du gøre med hånden, eller med diverse værktøj og redskaber. Kan du ikke komme ned og få fat i tilstopningen, så tyder meget på, at problemet er opstået længere nede i kloakken.

 

Er tilstopningen opstået længere nede i kloakken, kræver det ofte specielt udstyr og ikke mindst kompetencer, at komme ned og fjerne tilstopningerne, hvilket blandt andet indebærer en slamsugning. Derfor vil du have størst fordel af, at kontakte et kloakfirma og få professionel hjælp til kloakservice, der vil kunne rense din kloak på ingen tid.

Rul til toppen