Basebeton Microcement er den nemme, billige og praktiske løsning

De moderne indretningsstrømninger er gået hen og blevet mere industrielt i looket. Den grålige betonfarve ses flere og flere steder, hvilket viser at det for tiden er vejen frem. Problemet med beton og cement kan være det besværlige arbejde der følger med. Enten det eller også vil du skulle hyre fagfolk der ganske rigtigt ved hvad de laver, men som ligeså koster det ekstra.

Her bliver det mere fristende at prøve at gøre det selv. Men hvordan sikrer du dig at du vælger det rette produkt og at du bliver tilfreds med resultatet på sigt?

Basebeton og microcement

Selvom man kunne fristes til at tro det, så er microcement ikke det sværeste at påføre sine gulve. Det er klart at tingene skal gøres ordentligt og udglattes så resultatet bliver godt. Når det så er sagt, så er det ikke svært at finde vejledninger på nettet som sætter dig godt ind i hvad du skal gøre. At disse ikke er betydeligt lange siger alt om hvor let det er at ordne selv.

Men der er andre fordele ved microcement. Udover det økonomiske, så er det også let at vedligeholde. Med den glatte overflade vil gulvet være lettere at gøre rent. Gulvet har samtidig en skøn holdbarhed. Du skal vokse det en enkelt gang om året mindst, men det er jo ikke den værste opgave.

Dog er det vigtigt at du er opmærksom på et par ting. Du kan ikke lægge microcement alene også tager det en god tid om at tørre. Farven er også sensitiv overfor UV-lys, mens basebeton giver farven en beskyttelse. Med basebetonen undgår du at skulle have bekymringen for at solen misfarver dit gulv.

Derpå kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde synet af dit moderne, nye gulv.

Rul til toppen