Få specialfremstillede hængsler og beslag hos denne populære fabrik

Hvis man er en del af en branche, der hver dag bruger hængsler og beslag i sin produktion, så er man med stor sandsynlighed stødt på navnet IPA Beslag før. Den nordjyske gigant har nemlig i årevis cementeret deres status på markedet, og både herhjemme såvel som i udlandet nyder virksomheder godt af deres samarbejde med fabrikken.

 

Er der noget IPA Beslag kan, så er det at levere på alle parametre. Det er altså ikke kun deres beslag, der er i topkvalitet; det gælder også for deres måde at føre forretning på. Kundernes behov er altid i centrum. Og selvom det er en populær frase for godt og vel alle virksomheder i verden, så er det en ubetinget sandhed i deres tilfælde.

Business-to-business når det er bedst

IPA Beslag er kendte for at være det sted, man som virksomhed kan købe alle typer af hængsler og beslag. Fabrikken har da også eksisteret siden tidernes morgen, og selvom der er tale om en ældgammelt håndværk, så har IPA fulgt med tidens udvikling.

 

Det vil sige, at både deres produktudbud, deres kompetencer, metoder og produktion altid er opdateret, så det matcher den efterspørgsel, der er på markedet.

 

Derudover kan den velrenommerede fabrik bryste sig ved et serviceniveau, der er udover det sædvanlige. Forankret i en vaskeægte jysk mentalitet, ser IPA muligheder frem for begrænsninger, og skal man som virksomhed bruge noget helt specifikt, er det også muligt at få specialfremstillet sine beslag.

 

Derudover kan man endda indgå en aftale om, at fabrikken lagerfører de skræddersyede varer, så der altid er mulighed for at få tilsendt ekstra, hvis behovet skulle opstå.

 

Dét er god service.

Branchespecifikke bestsellers

Laver man en simpel Google-søgning efter et bestemt type beslag, så kan man næsten være evigt forvisset om, at IPA’s produkter findes blandt resultaterne. Fabrikken producerer og leverer millioner af hængsler og beslag til salg i Europa hvert eneste år, og herhjemme er de velrepræsenteret rundt om i landets byggemarkeder og hos diverse produktionsvirksomheder.

 

Et af de mere populære produkter i sortimentet er de justerbare dørhængsler fra IPA Beslag i rustfri stål, der anvendes af både producenter og i byggebranchen. Hængslerne er nøje bearbejdet og fremstillet efter alle kunstens regler – og det er fabrikkens udførlighed, der sikrer, at kvaliteten af deres produkter er så godt som uovertruffen.

 

Det er imidlertid ikke kun deres dørhængsler, der dagligt sendes ud fra fabrikken i hobetal. Deres sortiment spænder milevidt, og med alskens udformninger, materialer og overfladebehandlinger er der nærmest garanti for, at man kan finde det, man har brug for.

 

Som noget nyt har IPA Beslag fået implementeret en særlig B2B-webshop på sin hjemmeside, så det nu er blevet endnu lettere for virksomheder at bestille produkter hjem i de pakning og antal, man skal bruge.

 

Så tag et smut forbi siden eller giv salgsteamet et kald, hvis din virksomhed mangler en samarbejdspartner, der ved, hvad de laver.

Rul til toppen